HÁZIREND

ÁLTALÁNOS HÁZIRENDJE A REMIX SZÓRAKOZTATÓ KÖZPONTNAK

Belépés csak 18 éven felülieknek!

Alapelvünk, hogy Szórakoztató Központunkba mindenkit szeretnénk vendégül látni, ugyanakkor fenntartjuk magunknak a jogot, hogy zártkörű rendezvény esetén, csak az oda meghívott vendégeket engedjük be, illetve alapelvünknek megfelelően *megválogassuk, és egyben *kiszűrjük az olyan személyeket, ez által megtagadjuk a belépés jogát azoktól, akik:

 • nem az általunk kritériumként meghirdetett viseletnek (COOL, ELEGANT) megfelelően jelennek meg;
 • szemmel láthatóan alkohol, vagy drog hatása alatt állnak;
 • koruknál fogva nem engedélyezett a clubba történő beléptetésük (18+);
 • korábban tanúsított viselkedésük miatt el lettek távolítva a REMIX Szórakoztató központból;
 • nem vetik alá magukat a biztonsági szolgálat ruházat, és táska átvizsgálásának;
 • fegyvert, szúró-vágó, robbanásveszélyes anyagokat, tárgyakat tartanak maguknál;
 • szeszes italt próbálnak a beléptetéskor bevinni;
 • pénztárnál nem hajlandóak a meghirdetett értékű belépő megváltására;

*Mindezen kritériumok ellenőrzése a biztonsági szolgálatunk egyéni megítélésén, és toleranciáján alapulhat!

A belépőjegy megvásárlásával a vendég elismeri, hogy a REMIX Szórakoztató központ házirendjét megismerte. Az abban foglaltakat elfogadja, betartja. Ezen házirend a beléptető helyiségben kifüggesztve, illetve a club internetes elérhetőségein megtalálható.

A kifizetett belépődíj egyszeri belépésre jogosít. Tehát a clubból való távozás után, ismételt belépés esetén, újra meg kell fizetni a belépődíjat. AMENNYIBEN NINCS FELTÜNTETVE A KASSZÁNÁL, ÚGY az „EGYSZERI BELÉPTETÉS-SZABÁLYA” ÉRVÉNYTELEN.

Vendégeink biztonságos, felhőtlen szórakozásáért, a házirend betartásáért, biztonsági szolgálatunk felelős, ezért aki ezt veszélyeztetheti, veszélyezteti, attól a belépés jogát saját hatáskörben megtagadhatják, illetve az ilyen egyéneket rendzavarás, vagy a házirend megsértése esetén azonnal eltávolíthatják, és szükség esetén rendőri intézkedést kezdeményezhetnek. A házirendben rögzített szabályok megsértése következtében előidézett intézkedés esetén, a kifizetett belépőjegy árát a club nem téríti vissza.

A club vezetőségének engedélye nélkül hang és kép rögzítése, majd annak közzététele TILOS! Ennek megszegése jogi következményekkel jár.

A club teljes területén, a törvényi szabályozásnak megfelelően térfigyelő kamerák működnek.

Vendégeink, a clubba történő belépéssel hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy fénykép, illetve videó felvételen szerepelhetnek. Ezeket külön engedély nélkül, a REMIX Szórakoztató Központ reklámcélokra felhasználhatja.

A bárpultoknál 18 éven aluliakat, és erősen ittas személyeket szeszesitallal nem szolgálunk ki.

Balesetvédelmi okok miatt TILOS:

 • asztalra, székre, bútorokra és egyéb magasabb (nem a vendégek részére fenntartott) emelvényre felállni
 • üvegekkel, poharakkal közlekedni a tánctérben, átjárókban, lépcsőkön, és a mosdókban;
 • üvegeket, poharakat padlózatra, lejtős illetve íves felületre elhelyezni;

A ruhatárban elhelyezett ruhaneműkért és csak és kizárólag a ruhaneműkért vállalunk felelősséget. Kabátokban és táskákban elhelyezett egyéb értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk mivel azok tartalmát nem ismerjük. Az elveszett ruhatári kártya esetén a ruhanemű kiadása kártya nélkül kizárólag az utolsó vendég távozása, és a kártya értékének megtérítése után lehetséges.

REMIX Szórakoztató Központ nem vállal felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek.

MENEKÜLÉSI TERV

BIZTONSÁGI TERV (pdf)

TŰZRIADÓ TERV (pdf)